Samenvatting: Masimo en Dräger breiden licentieovereenkomst uit met Masimo Brain Monitoring en Capnography Technologies


IRVINE, Calif. & LÜBECK, Duitsland–(BUSINESS WIRE)–Masimo (NASDAQ: MASI) en Dräger (OTCMKTS: DRWKF) hebben vandaag aangekondigd dat zij hun samenwerking hebben uitgebreid, waardoor Dräger aanvullende Masimo-meettechnologieën zal integreren in Drägers aanbod van multi- parameter patiëntmonitors, om clinici te helpen bij het beoordelen van de hersenfunctie, oxygenatie en ventilatiestatus.

Nadat hij het eerste bedrijf voor patiëntmonitoring is geworden dat Masimo niet-invasieve, continue regenboog SET®-technologieën, inclusief totaal hemoglobine (SpHb®), in zijn patiëntmonitors integreert, voegt Dräger Masimo SedLine® Brain Function Monitoring, O3® Regional Oximetry en NomoLine® Capnography aan metingen toe. De reeds uitgebreide reeks geavanceerde meetparameters, zijn afgestemd op operatiekamers en instellingen voor kritieke zorg.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.Source link