Samenvatting: Takeda Oncology demonstreert leiderschap in hematologische kankers op 62e jaarlijkse bijeenkomst van de American Society of Hematology (ASH)

CAMBRIDGE, Mass. & OSAKA, Japan–()–Takeda Pharmaceutical Company Limited (TSE: 4502 / NYSE: TAK) (“Takeda”) heeft vandaag aangekondigd dat het 22 door het bedrijf gesponsorde abstracts zal presenteren op de 62nd American Society of Hematology (ASH) Jaarlijkse vergadering, gehouden van 5 tot 8 december 2020. Het wetenschappelijk onderzoek van het bedrijf bij ASH zal unieke benaderingen identificeren voor het bevorderen van de behandeling van hematologische kankers, hetgeen illustreert dat het zich inzet voor het ontwikkelen en leveren van transformatieve oplossingen voor de behoeften van patiënten. Takeda zal op de conferentie ook gegevens uit zijn bredere hematologieportfolio en pijplijn presenteren.

“Tijdens de ASH van dit jaar onderstrepen Takeda’s Oncology Research and Development-updates onze toewijding om bestaande behandelingsparadigma’s te transformeren en echt nieuwe benaderingen te onderzoeken die tegemoetkomen aan de kritieke behoeften van patiënten met bloedkanker, zoals leukemie, lymfomen en myeloom”, aldus Chris Arendt, hoofd , Afdeling Oncologie Therapeutisch Gebied, Takeda. “Ons streven om kanker te genezen wordt gedreven door onze toewijding om levensreddende medicijnen te verstrekken aan alle patiënten, ook aan degenen met beperkte of ondoelmatige behandelingsopties.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Source link

Author: Administrator